Саша Поповиќ итно опериран, еве што се случува со шефот на „Ѕвездите на Гранд“

|

Креативниот директор на „Ѕвездите на Гранд“ Саша Поповиќ неодамна имал итна опер ација, по која добро закрепна, а сега продолжи со работа и снимање.

Поповиќ потврди дека го опе рирал жолчното кесе, а лекарите му советувале итна интервенција по прегледот:

-Имав опер ација на жолчното кесе. Направив магнетна резонанца и потоа видоа дека морам да опе рирам, па веднаш го направив тоа, па што се однесува до тоа сега се е во ред, изјави Саша за медиумите и додаде дека сега се е во најдобар ред:

-Така е, штом можам да работам, се е како што треба. Одев на тие прегледи како превентивна мерка и едноставно правев се што ме советуваа лекарите, додаде Поповиќ.

Саша, кој се пензионираше во 2019 година, сè уште работи во „Гранд“ како креативен директор, а всушност е шеф на „Ѕвездите на Гранд“. Иако може да ужива во благодетите на пензионерскиот живот, Поповиќ вели дека се обидел, но не успеал.