Саша Поповиќ продава луксузни станови во елитна населба, а овие двајца му се први купувачи

ИЗВОРСкопје24
|

Саша Поповиќ почнал да продава станови во својата зграда која ја изградил во елитна населба во Белград.

Популарните рапери Војаж и Нучи, кои последниве години изгледа добро заработуваат, се меѓу првите кои набавија нов недвижен имот.

На Саша многу му помогнала и Вика Миљковиќ, која сега се занимава со медијација, односно стана агент за недвижности и ексклузивен застапник на оваа луксузна населба.

Поповиќ ја пофали Вики, а истакна дека и нејзиното друштво ќе украсува станови и дека не се сомнева во нејзините способности.