Се ожени фудбалерот Дарко Велковски – невестата смени два фустани, но сите гледаа во овој гостин на свадбата, младоженците „паднаа“ во втор план (ФОТО)

|

Викендов свадба правеа манекенката Тамара Чуприна и фудбалерот Дарко Велковски.

Невестата за посебниот ден смени две венчаници, една за дневната церемонија и во црква и една за вечерната прослава.

Нејзиниот сакан пак исто така направи промена во стајлингот за вечерната прослава.

Целото внимание на свадбената веселба на Чуприна и Велковски, сепак го украде нивниот син Ведран што беше и очекувано.