Се шири апел: Киднапер намамува деца во училиште со објаснување дека го пратиле родителите?!

|

На социјалните мрежи почна да се шири фотографија од човек кое како апел е закачена во училиштата, а на неа е напишано доколку некој го види човекот веднаш да се јави во полиција и да ги извести надлежните служби во училиптето.

Имено од она што е објавено како објаснување на социјалните мрежи, е дека се работи за киднапер на деца кој им пристапува на помалите деца велејќи им дека е дојден за да ги однесе кај родителите кои го пратиле.

Засега нема никакви официјални информации за ваков случај од МВР. Очекувајте повеќе информации подоцна.