Секоја жена мора задолжително да го знае овој трик: Најкорисната работа која некогаш ќе ја направите

ИЗВОРСкопје24
|

Жиците кои излегуваат од градникот се навистина грда и неудобна појава која предизвикува болка и модринки. За да се ослободите од овој проблем потребна ви е само хигиенска влошка.

Едноставно, исечете ја влошката на помали делови и ставете парче на крајот на жицата. И тоа е тоа! Вашиот проблем ќе биде веднаш решен. Влошката уште можете да ја искористите и за:

Впивач на пот- возачите на трки често носат влошки под кацигите за да спречат потта да влезе во очи, а пак стилистите под пазувите. Исто така можете да ставите влошка во обувките за да ја впива потта.

Подлога за градите – Исечете ја влошката на половина и ставете ја во градник. Овој начин е идеален за жените кои дојат, бидејќи млекото им тече од градите.