Skoda го промени својот имиџ, но дали може да биде подобра од VW Golf?

ИЗВОРрпм.мк
|

Меѓу првите ја имавме приликата да ја возиме новата Шкода Скала и woow каков исчекор е ова на Шкода, тотално го променија нивниот имиџ!! Да оваа епизода ја крстивме по нивниот слоган – Simply clever (едноставно паметен) и верувајте е во целост едноставно паметен. Зошто?! Бидејќи содржи еден тон едноставни, а паметни работи кои му помагаат на возачот секојдневно! Токму и затоа ривалите на Скала треба многу да учат од неа..
А дали може да биде подобра од Голф, тоа оставаме на вас да одлучите…

Кирил Димитров Урошев