Синот на Аделина Тахири наполни една година – забава и гламур(ГАЛЕРИЈА)

|

Гламурозен прв роденден му организираа на синот Јон, Серјожа и Аделина. Прославата беше зачинета со добра музика а присуствуваше и дел пд нашиот “џет сет”. Мора да го искоментираме и изгледот на Аделина Тахири која блескаше во светкав фустан, пригоден за настанот.
Нека му е среќен роденденот, честитки и од нас!
Во продолжение погледните ја галеријата, успеавме да ја превземеме од инстаграм профилот на Аделина: