Скршен од болка му шепна на уво „Немој да умреш“ – сега погледнете кој е неговиот одговор

loading...

Фармерот Марк Слодковски се вратил во својата штала во Полска и таму затекнал една ужасна глетка. Неговито сакан коњ под името „Слобода“, паднал во јама и се заглавил.

Марк во таа дупка нафрлил слама со надеж дека коњот ќе успее да се извлече, но за жал не успеа… Состојбата само се влошила.

Сепак, откако на својот коњ изговорил неколку зборови, несреќното животно одеднаш собрало сили и со цела снага почнала да се бори за живот.

Видео од моментот погледнете во продолжение: