Славчо Попоски: Облекувајте се убаво, пред нас зимска ноќ

ИЗВОРСкопје24
|

Пред нас поради ведрата ноќ ни претстои ЗИМСКА НОЌ со невообичаено ниски температури на воздухот за овој дел од годината – во продолжение погледнете ги очекуваните температури за оваа ноќ на метеоролошката карта.

За повеќе метео информации посетете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ