Слика која ви ги открива 5-те главни квалитети

ИЗВОРСкопје24
|

Има некоја чудна поврзаност помеѓу потсвесното толкување и гледање на работите и различните карактери кај луѓето.

Психолозите најчесто користат едноставни слики и илустрации со повеќе опции и предмети, како оваа во продолжение, за да откријат што е специфично за личноста пред нив.

Во случајов, треба да одберете една од трите понудени опции кои прва ви падна во очи.

Дали прво видовте човек, месечина или лик од гранки?

Ако видовте човек кој стои на височина, вашите 5 квалитети се: Интелигентни сте, Цврсто стоите на земја, Одговорни сте, Лесно забележувате важни детали, Решителни сте.

Ако видовте женско лице од гранките, вашите 5 квалитети се: Суптилни сте, Интуитивни, Сакате самотија, Фантазирате, Визионери сте

Ако прво ја видовте месечината, вашите 5 квалитети се: Креативност, Шармантност, Сакате живот полн со задоволства и забава, Имате уметничка душа, За ва не постои недостижно