Со овој трик може да дознаете колку луѓе ја презеле вашата фотографија на Инстаграм

ИЗВОРСкопје24
|

Еден трик на Инстаграм ќе ви овозможи да видите колку луѓе ги сочувале вашите фотографии на оваа социјална мрежа.

Едноставно е – преминете на бизнис Инстаграм профил, за што ви се доволни само неколку кликови: – вашиот профил – трите црти во горниот десен агол – Settings; account – switch to Proffesional account – business.

Проследете го до крај подесувањето доколку сакате да ги внесете вашите контакт податоци и тоа е тоа. Доволно е да напишете само една контакт адреса, како на примет емаил.

Кога еднаш ќе го изберете овој вид профил, едноставно е да видите колку од луѓето ги сочувале вашите фотографии.

Одите на фотографијата која сакате да ја проверите и избирате “View insights”.

Таму ќе видите колку пати вашата фотографија е сочувана. За жал не може да проверите кој точно ја сочувал вашата фотографија.

Доколку ова не ви се допаѓа секогаш може да се вратите од патот по кој сте дошле до таму, пишуваат од „Mirror“.

Од опцијата Account само треба да изберете Personal account и вашиот профил ќе биде вратен и ќе биде како ништо да не сте менувале.