Сообраќаен хаос: Избегнувајте ги овие улици и булевари во Скопје

|

Центарот за управување со кризи – Скопје известува дека зголемен број возила во овој период од денот има долж:

мост Близнак кон бул.АСНОМ, бул. Киро Глигоров во двете насоки, ул. Васил Главинов кон ул.Димитрије Чуповски,

бул. Борис Трајковски кон населба Драчево, бул. 3та Македонска кон ул.Пролет, ул. Димитрије Чуповски кон ул. 11 Октомври и обратно,

ул. 11 Октомври во двете насоки, ул.Беласица во двете насоки, бул. Македонија кон ул. 11 Октомври и обратно,

бул. Гоце Делчев кон ул. Беласица и обратно, бул. Александар Македонски кон излез на Скопје, бул.8ми Септември кон ул. Скупи,

ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска, бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водањанска и обратно, бул. Митрополит Теодосиј Гологанов во двете насоки, ул. Перо Наков кон к-ца со бул. Киро Глигоров.