Сопругата на Фикрет од Истанбулската невеста е вистинска убавица

ИЗВОРскопје24
|

Сопругата на актерот Фикрет Боран од Истанбулската невеста се вика Есра во реалниот живот. Тие се во брак од 2015 година, но се познаваат уште од нивните тинејџерски денови.

„Во брак сме само три години, а нашата љубов трае осум години. Ние всушност се познававме уште од средно училиште и на почетокот бевме најдобри пријатели. Растеме и многу се забавуваме, тоа е нашата формула! “, вели Салих.

Есра можете да ја видите и во серијата Истанбулска невеста. Во неа Фикрет ќе најде утеха откако Ипек ќе почне да го запоставува заради нивната ќерка.

Во продолжение погледнете како изгледа Есра: