Список за купување, со детална скица, слики и цени – Кога жена те праќа во супермаркет тоа изгледа вака

|

На својот профил на TikTok, Мелинда беше исмеана откако на својот сопруг и напиша неверојатно детална листа за купување, заедно со слики од производот и мапа на пазарот, за да се увери дека ништо нема да заборави.

Покрај списокот со намирници, таа залепила фотографии од секоја намирници и ја напишала потребната количина. Таа му направи скица на локалната продавница и детално опиша каде може да ја најде секоја намирници за да заштеди време.

Нејзиното видео има повеќе од 8,5 милиони прегледи и 1,2 милиони лајкови.