Ставете презреана банана во кеса со ориз – Резултатот ќе ве изненади (ВИДЕО)

|

Aко сте меѓу оние што не сакаат презрела банана, тогаш искористете ја оваа финта за враќање на брвобитната жолта боја кај овошјето.

Едноставно: Во кеса со затварач ставете ја бананата и врз неа истурете ориз, доволно за да биде прекриена. Затворете ја кесата и оставете ја на суво место најмалку еден час.

Изадете ја бананата и дувајте ја со фен за коса на најниска температура.

Во видеото погледнете го резултатот: