Стружанец е најновиот милионер на видеолотарија – освои 1.380.512,00 денари

|

Семејството милионери на Видеолотарија Касинос Австрија се збогати со уште еден член. Орхан Куртиши на видеолотариските терминали освои МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 1.380.512,00 денари.

Во просториите на Видеолотарија, пристигна Орхан Куртиши од Струга, за да ја сподели својата среќна приказна и да го подигне својот добитен МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ чек. Ни раскажа дека често се забавува на видеолотариските терминали.

Орхан нема омилена игра, но затоа пак среќата го прати. И досега освојувал добивки, но помали. МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ од 1.380.512,00 е најголемата добивка која ја освоил. Со парите посакува да си купи нов стан, во Струга или во Дебар, одлуката ќе ја донесе брзо.

Забавата со видеолотариските игри на среќа на Видеолотарија Касинос Австрија продолжува и ова лето. Ние ќе продолжиме да ги раскажуваме среќните приказни на нашите добитници.