Таг: вакцини

Известување од Општина Карпош во врска со вакцините

 Општина Карпош ги известува сите граѓани дека градинките на територија на Општината („Мајски цвет“, „Пролет“, „Распеана младост“ и  „Орце Николов“) ќе ги...

Венко Филипче: Родителите ќе бидат гонети доколку не ги вакцинираат децата

Македонскиот министеро за здравство, Венко Филипче, изјави дека родителите кои не се придружуваат до препораките на Министерството во услови на прогласена епидемија, како што...

НАЈНОВИ