Тања Савиќ се искачи на крстот на Водно од каде упати зборови кои се повеќе од емотивни – на кого ли ги посветува токму од Скопје (ФОТО)

|

Српската пејачка Тања Савиќ сподели фотографии од убавото Скопје и Милениумскиот крст на Водно.

Пејачката на својот Инсаграм профил сподели фотографии од главниот град на Македонија, но и емотивни зборови кои се прашуваа многумина што ли ја мачи таа.

„Сите вистински животи се убави и тешки“, напиша таа.

Пејачката на дел од фотографиите е со целосна насмевка на лицето, а очигледно нашиот воздух на врвот од планината Водно добро и дошол за да ги наполни батериите пред идните настапи.