Тестирајте го вашиот вид: Имате одличен вид ако ги воочите овие две бројки во рок од 10 секунди

ИЗВОРСкопје24
|

Ако сметате дека имате добар вид и сјајна перцепција, решете се на овој краток тест и дознајте дали сте во право, во рок од една минута, многу едноставно.

Се што треба да направите е добро да ја погледнете илустрацијата и на неа да пронајдете елементи кои таму не припаѓаат. Ако успеете да го решите тестот за помалку од 10 секунди значи имате добар вид и перцепција. Ако не успеете да ги воочите бараните елемнти, тогаш вежбајте.

Во овој случај во рок од 10 секунди треба да ги најдете двете 6-ки меѓу 9-ките.

Уште еден тест за видот никогаш не е на одмет, па пробајте го и овој и докажете си себеси дека гледате одлично:

Ако сте сопственик на мотор, се надеваме дека исто така вложивте во сигурен шлем што треба да го носите на секое возење. На оваа загатка треба да ја пронајдете скриената кацига меѓу море со мотори, клучеви и други работи што би ги нашле во добро снабдена гаража. Дали ќе ја пронајдете за помалку од 38 секунди? Ве предизвикуваме!

Ако сè уште не можете да ја решите загатката, погледнете го решението.

.
.
.

.
.
.