The Chicks објавија нова песна „Бакнеж“

ИЗВОРСкопје24
|

Познатиот македонски женски бенд ја објавија и својата нова песна „Бакнеж“ , втора по ред од албумот  “Travelers”.

Автор на музика и аранжман е Александар Чекреџи- Чекре. тeкст и аудио продукција-Александар Ристовски- Принц, микс и мастеринг: Златко Симионски- Зеко, видео: Тhe Chicks

Уживајте во продолжение: