Три хороскопски знаци кои се најлоши кандидати за сопрузи

ИЗВОРСкопје24
|

Тие премногу се сакаат себеси и не им треба никој.

Тие најмногу сакаат да се задоволуваат себеси и нема што да им го наруши удобноста. Тие се доволни сами на себеси и не сакаат никој да им пречи во нивниот животен простор. Тие донесуваат свои одлуки и не се обидуваат врската да работи. Поради сето ова, овие три хороскопски знаци се најлошите кандидати за сопрузи, иако мора да нагласиме дека и другите планети во наталната карта играат голема улога, затоа земете го ова со зрно сол.

Овен

Овенот, без разлика дали е во врска или во брак, го одредува времето на гледање кога му одговара нему. Најдобро му одговара што и да правите да го правите тоа вие. Вие да изберете место, да резервирате, добро да го проучите менито за да препорачате, да проверите дали виното е добро разладено… Ако сте подготвени за сето ова, тогаш контактирајте тврдоглава личност и самодоволен Овен. Но, ако дојде некој друг, кој уште повеќе ќе му угодува, Овенот исчезнува во облак од дим затоа што е најважен за себе.

Бик

Родените во знакот на Бик како сопрузи или партнери знаат да бидат многу вредни. Ќе се согласат на сè, ќе одат насекаде, но постојано ќе се жалат, ќе лелекаат и ќе најдат мана во сè. Тие се одлични манипулатори и постојано ќе се претставуваат како жртва која „го прави сето ова поради врската, бракот и семејството“. Всушност, Бикот прилагодува сè на себеси и луѓето кои се во врска или брак со нив можат само да се запрашаат дали би било подобро да бидат сами.

Лав

Лавовите претпочитаат да земаат отколку да даваат. Тие се особено скржави со зборови и никогаш нема да бидат првите кои ќе пристапат или покажат наклонетост. Тие претпочитаат да им се изјаснува љубов отколку да го сторат истото кон некој друг. Тие ретко први започнуваат љубовни разговори и не сакаат да ги споделуваат своите најинтимни тајни. Нивното его е многу силно, па затоа ретко ги земаат предвид потребите на другата страна и сметаат дека сè треба да биде по нивниот пат.