Уличен дефект ја остави општина Аеродром без вода

|

На ден 19.11.2021 поради уличен дефект ф 100 мм на Бул.Видое Смилевски Бато (кај Жито Маркет) во општина Аеродром, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Бул.Видое Смилевски Бато од бр.31 до бр.93 (висока зона) од 16:10 часот до санирање на дефектот.

Исто така поради уличен дефект ф 80 мм на улица „Козле“ бр.108, денеска од 9:20 часот без вода беа и корисниците на улица од број 90 до број 140 и амбулантата Козле.