Уништен видиковец на врвот на Водно

ИЗВОРскопје24
|

„Непознати сторители деновиве уништиле еден видиковец на јужната страна на врвот на Водно. При овој чин урната е дрвената конструкција, а потоа истата е кршена. Град Скопје апелира до граѓаните да ја чуваат и одговорно да се однесуваат со поставената урбана опрема во парк-шумата Водно и на сите други јавни површини во градот“, пишува на Фејсбук страницата на Град Скопје.