Услови за користење

Скопје24 Ви овозможува користење на содржините на својот интернет портал кои се регулирани со овие Услови за користење и важат за сите содржини, страници, услуги, кои се во сопственост на Скопје24. Со користењето на интернет порталот на Скопје24, неговите страници, содржини и услуги се смета дека корисниците во секој момент се запознаени со овие Услови за користење и дека во целост ги разбираат и прифаќаат.

Обврски на корисниците при користење на порталот

Со прифаќање на овие Услови за користење, корисникот прифаќа и согласен е дека услугите и содржините на Скопје24 ќе вклучуваат реклами, разни известувања и слични пораки од Скопје24.

Промена на содржините на порталот и услугите

Скопје24 го задржува правото на промена, отстранување  на било која содржина на порталот и услугите без обврска за претходна најава. Скопје24 не е одговорен за било каква штета настаната од овие промени.

Заштита на приватноста и тајност на податоците

Интернет страницата Скопје24 ја почитува приватноста на своите посетители. Податоците на посетителите не се дотапни за трети лица, освен во случаи поинаку пропишани со закон.

Врски (линкови) до други интернет страници

Некои од линковите на интернет страницата Скопје24 водат кон интернет страници и сервиси на други извори на информации и информирање. Скопје24 на никаков начин не е одговорна за содржините на тие страници и сервиси.

Коментари

Редакцијата на Скопје24 не сноси никаква одговорност за коментарите и споделувањата на социјалните мрежи, бидејќи се генерираат преку Facebook, Twitter и други, и за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа.