Утре без струја делови од повеќе скопски општини

ИЗВОРСкопје24
|

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 25.02.2021 година ( четврток ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 09.00 до 11.00 часот, корисниците од ул. Хаванска бр.3 и ул. Варшавска бр.9. ( општина Карпош )

– во периодот од 09.00 до 13.00 часот, дел од корисниците од ул. 5 во село Усје, како и објектот за деца со посебни потреби. ( општина Кисела Вода )

– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, објектот на наплатната рампа Арнакија, како и корисниците од селата Арнакија, Буковиќ, Ласкарци, Семениште, Паничари, Чајлане и Раовиќ. ( општина Сарај )

– во периодот од 09.30 до 11.00 часот, дел од корисниците од село Свиларе. ( општина Ѓорче Петров )

– во периодот од 12.30 до 14.30 часот, дел од корисниците од бул. Партизански Одреди, како и дел од корисниците од улиците Његошева и Софиска. ( општина Карпош )