Утре без струја повеќе делови на Скопје

ИЗВОРСкопје24
|

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 08.00 до 09.30 часот, објектот на Бурдем Пластика како и објектите што се напојуваат од истата трафостаница во село Студеничани. (општина Студеничани)

Во периодот од 08.00 до 11.00 часот, корисниците од бул. Партизански Одреди бр.82 како и објектот на бензинската пумпа на Макпетрол. (општина Карпош). Во периодот од 08.00 до 13.00 часот, корисниците од ул. Стојко Јовановски како и дел од корисниците од улиците Максут Садик и Џон Кенеди. (општина Чаир)

Во периодот од 08.30 до 12.00 часот, дел од корисниците од улиците Сердарот и Герника. (општина Кисела Вода) Во периодот од 09.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од село Бразда. (општина Чучер Сандево) Во периодот од 09.45 до 10.45 часот, корисниците од населените места во цела општина Зелениково. (општина Зелениково)

Во периодот од 10.30 до 12.00 часот, дел од корисниците од село Драчево, лоцирани кај Марлес. (општина Кисела Вода) Во периодот од 11.00 до 13.00 часот, дел од корисниците од село Студеничани, како и објектот на фабриката Фруктал во село Студеничани. (општина Студеничани) Во периодот од 13.00 до 14.30 часот, корисниците од селата Студеничани и Морани. (општина Студеничани)