Утре повеќе населби од Скопје без струја

|

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, на ден 25.11.2022 година (петок), без електрична енергија ќе останат:

-Во период од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул Саса 32 нас. Пинтија. (Општина Кисела Вода)

-Во периодот од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од с.Бардовци . (Општина Карпош)

-Во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Бутелска бр 47,49 и 51, и сите потрошувачи на ул. Бутелска 7а од бр 1 до 19. (Општина Бутел)

-Во периодот од 10:00 до 14:45 часот, корисниците од дел од село Никиштани ,ул 4 кон училиштето (Општина Ѓорче Петров).