ВЕЧЕРВА ТОЧНО ВО 21:54 ЧАСОТ: Доаѓа моќен астро период, најмногу ќе влијае на овие три знаци

|

Младата Месечина во Водолија ќе дојде денеска точно во 21:54 минути, а овој астролошки настан ќе влијае на сите знаци, но посебно на некои.

Настанот ќе охрабри да ги промениме застарените концепти во нашите животи и да почнеме да размислуваме надвор од рамката. Оваа млада месечина поддржува нови идеи кои ги предизвикуваат конвенционалните начини на размислување. Многумина поради тоа ќе почувствуваат немир и желба да ја прекинат рутината во наредните денови.

Новата месечина е одлично време да започнете да работите на вашите цели. Вашиот уникатен начин на размислување е она што ве прави поинакви, затоа не плашете се од осудувањето од околината. Влијанието на Водолијата не поттикнува да одиме против сегашното и да се бориме против воспоставените правила. Иако сите знаци ќе го почувствуваат влијанието на Младата Месечина, овие три знаци ќе имаат најголема корист од тоа.

Близнаци

Сонцето и Месечината ќе се поврзат во вашата деветта куќа, носејќи свежи и нови идеи. Иако секогаш сте подготвени за нови искуства, овој аспект ќе ве поттикне да размислувате надвор од рамката дури и повеќе од вообичаено. Пред вас се отвораат возбудливи можности за личен раст. Вашиот ум е љубопитен и подготвен да апсорбира нешто ново, така што ова е одлично време за учење, промена на работа, заземање ново хоби или патување.

Вага

Младата месечина ќе ги разбуди вашите креативни аспирации и страсти. Ќе биде усогласен со Јупитер во вашиот партнерски сектор, па најмногу ќе влијае на вашиот љубовен живот. Може да сретнете некој кој ќе ви ги скокотка фенси или да започнете ново поглавје во врската. Ова е одлично време да бидете спонтани и да пробувате нови работи. Разбудете го детето во вас и уживајте во животот.

Водолија

Сонцето и Месечината на 21 јануари ќе се здружат во вашата прва куќа и ќе донесат нови почетоци. Ова е вашата годишна можност да се фокусирате на целите. Ако сте умирале да пробате нешто ново и различно, сега е време. Ставете се себеси и вашите потреби на прво место и почнете да ги менувате работите со кои не сте задоволни. Резултатот ќе биде спектакуларен и ќе го насочи вашиот живот во нова насока.