ВЕНЕРАС ви нуди нови работни позиции во Германија

ИЗВОРВЕНЕРАС
|

Почитувани студенти, лица со македонски и европски пасош, заинтересирани сте за нови искуства, за стекнување на нови знаења, запознавање на нови пријателства и истовремено да заработувате во Германија!?
Во тој случај, нашата компанија ВЕНЕРАС која нуди посреднички и образовни услуги во земјата и странство, во соработка со ЕЛС груп Ви стојат на располагање за вашите нови предизвици. Нашата фирма Ви нуди одлични работни позиции на бензиските пумпи во повеќе градови во Германија.
Passau, Nürnberg, Hamburg, Münster, Osnabrück, Erfurt, Burghaun, Frankfurt и Stuttgart. Оваа понуда важи за студенти за зимска и летна пракса и за лица со македонски и европски пасош.
Еве што е потребно за да аплицирате на овие работни места:
-познавање на германски јазик почетно А2 ниво, а станува збор за работна позиција на каса
– за работна позиција во кујна на безнзинските пмупи може да аплицирате и без познавање на германски јазик, односно со минимално познавање на англиски јазик
-10 евра бруто изнесува саатнина
-сместувањето ќе ве чини до 150 евра и е во близина на работното место со сите платени давачки (вода, струја, интернет), сместувањето се наоѓа близу до работното место
-од сообено значење е да напомене дека сите бензински пумпи се лоцирани на автопат
-работни часови кои се бараат за овие работни места се од 160 до 200 часа (вклучувајќи ги и викендите доколку сакате да заработите повеќе)
-исто така е важно да се напомене дека има еден платен оброк од страна на работодавачот

За повеќе информации посетете ја нашата страна или повелете во нашите филијали во Скопје и Штип.

http://els-agencymk.com/