Ви се совпаѓаат линиите кога ќе ги споите дланките? Еве што значи тоа

ИЗВОРСкопје24
|

Дали линијата на едната дланка е погоре од другата или линиите ви се еднакви на двете дланки? Положбата и висината на линиите може да ви открие многу за љубовта и бракот, но и неколку лични карактеристики. Одберете го одговорот кој го видовте на рацете:

Иста висина – Нежни сте, емотивни и ве одбиваат ненадејни постапки. Ќе се венчате со сакана и почитувана личност, одобрена од сите пријатели и роднини.

Линијата на десната рака е повисока – Привлекувате постари лица, па може да се омажите со повозрасен/на партнер/партнерка. Реални сте, знаете да ја подобрите атмосферата и ситуацијата, но не се грижите премногу за тоа што мислат другите.

Линијата на левата рака е повисока – Агресивни сте, сакате предизвици и бирате страсна љубов наместо романтика. Можно е да се венчате со личност од странство која ќе ја запознаете подоцна во животот.