Водителката Александра пред ТВ камерите се појави во издание какво што ја немаме видено досега – ги освои сите погледи

|

Александр Пановска Илиевска деновиве на телевизиските екрани се појави во издание какво што не сме навикнати да ја гледаме.

Па така, Александра за промена избра здолниште со ултра висок шлиц споено со принт кошула.

Поради која причина водителката се одлучи на ваков моден избор знае најдобро самата, а ние мора да признаеме дека вака изгледа одлично.