Volvo XC40 – Шведска идеа за луксузност

ИЗВОРРПМ
|

Кај Волво е интересно што го нема оној момент на Бабушка дизајн (мини или макси верзија од еден ист дизајн) сите се тотално уникатни.. XC40 – Мнооогу сериозен ривал на најпосакуваниот Range Rover Evoque, разликата е како врска со девојка/дечко, едниот е атрактивен и забавен, но за кратко, додека другиот е она што го сакате за долг рок! Го сакам искрено и ќе биде напорна година, а можеби и повеќе додека се дојде до момент за негово купување.

Кирил Димитров Урошев