Возиме Citroen C3 Aircross – троши и помалку од упаљач/запалка?!

ИЗВОРрпм
|

Иако првично претставен пред 3 години сеуште е еден од најпопуларните автомобили… Но друг силен адут на C3 Aircross е штедливоста – буквално троши како упаљач/запалка!!

Кирил Димитров Урошев