Возиме Kia XCeed по втор пат: Зошто? Поради различната опрема – ова е се што ви треба!

ИЗВОРрпм.мк
|

Зошто возиме Kia XCeed по втор пат?! Бидејќи ова е основното ниво, почетното за разлика од другиот кој имаше се што можете да замислите.. Ноо иако е почетно ниво, Kia во овој пакет нуди се што ви треба.. Навистина долга е листата на она што се има…

*Конечно по кратката пауза за снимање поради здравствената криза се враќаме со редовните тестирања.. Следете не ќе има многу интересни епизоди.

Кирил Димитров Урошев