Возиме Peugeot e208 – Вреди ли електричната 208ца?!

ИЗВОРрпм.мк
|

Дали вреди е208 – ДА без сомневање, вреди за секој денар, секое евро!! Мислиме дека Peugeot прво ја осмислиле електричната верзија па после си рекле да направат бензинска и дизел изведба…

Кирил Димитров Урошев