Време е за задолжителна зимска опрема

ИЗВОРрпм
|

На 15ти ноември официјално започнува да важи законската обврска за носење на зимска опрема во автомобилите.

Поради тоа што останува уште малку време, затоа да си се опремиме на време!! Што опфаќа оваа мерка..?!

Кирил Димитров Урошев