Заокружено ливче пронајдено кај жена вработена во општина

ИЗВОРСкопје24
|

На избирачкото место 2780, Бранко Заревски во Драчево, општина Кисела Вода, е забележан обид за таканаречен бугарски воз.

Забележано е заокружено ливче за еден од кандидатите на жена вработена во општината Кисела Вода.

Се очекува надлежните и набљудувачите да алармираат за овој инцидент.