Запознајте се со новиот кралот лав, со Симба – градскиот фраер Peugeot 208!

ИЗВОРрпм.мк
|

Најдобриот мал автомобил, Симба – новиот крал, кралот лав, или пак градски фраер – што и да се каже нема да се погреши ако зборуваме за новото Peugeot 208!

Ако мислиме на нешто ново модерно и кул без разлика дали се мисли на ентериер или целокупен дизајн, тогаш тоа е Peugeot 208..

DCIM100GOPROGOPR8358.JPG

Има и некои маани, нормално не е совршен, но погледнете го видеото и пишете ни во коментар што вие мислите за него..

Кирил Димитров Урошев