Жената во овој хороскопски знак е цврста како карпа

loading...

Жената Стрелец толку пати се сопнала, паднала и продолжила понатаму, што сега е посилна од кога било. Таа не знае за граници и секогаш е во потрага по вистината.

Таа е силна и секогаш води
Жената родена во овој знак е личност која може да биде прва во сè. Таа навистина се труди да биде успешна и многу вложува во себе и во своето знаење. Се бори да ги постигне најдобрите резултати и целиот живот ѝ се сведува на тоа.

Љубопитна е и поради тоа постојано се развива
Стрелците се постојано љубопитни. Со овој знак владее куќата на филозофијата, а жената Стрелец ја бара вистината во сите околности. Таа длабоко го истражува секој маж, жена или дете, и нејзините разговори можат да бидат во врска со сè – од религија и политика, до сексуална ориентација.

Ништо не е надвор од границите или табу во нејзината потрага по одговори
Таа е сестрана и навистина шармантна личност. Секогаш ужива во новите искуства. Жените Стрелци обично се искрени и независни, а оваа комбинација е навистина привлечна.

Жените родени во хороскопскиот знак Стрелец се иницијативни, остроумни, снаодливи и досетливи личности, кои постојано се во потрага по нешто ново, кое ќе им го покачува адреналинот. Стекнувањето нови возбудливи искуства е клучот на жените Стрелци за остварување на нивните соништа. Оваа девојка прво бара цел која сака да ја оствари, цели кон нејзина реализација и потоа веднаш трга во потрага по некоја нова цел. За нив не постојат премногу амбициозни планови кои не можат да постанат реалност. Таа, едноставно кажано, е многу енергична девојка која не може да седи во едно место.