Жените во овие хороскопски знаци ги држат мажите под целосна контрола

|

Кои се жените кои ги имаат мажите под контрола? Најчесто тие припаѓаат на овие хороскопски знаци:

ЛАВ

На лавот дајте му само да наредува. Под нивна наредба мора да има барем една личност која ќе им донесе кафе и свежи кроасани во кревет.

Ако се спротивставите на упатствата на лавот, тој ќе издржи некое време, а потоа ќе отиде кај поприлагодлив партнер. Ако го ставите лавот во „кафез“, исто така, не очекувајте ништо добро.

ШКОРПИЈА

Шкорпијата е командант по природа. Неговата опсесивна и педантна природа плус желбата да доминира го наведуваат да полуди ако нешто тргне наопаку. Или барем тој смета дека нешто тргнало наопаку.

Всушност, шкорпиите бараат несомнена послушност и совршено извршување на нивните директиви.

ДЕВИЦА

Девицата, најмногу од хороскопските знаци, се стреми кон совршенство, учи цел живот, но и ги учи другите.

Потрагата по најдоброто ја прави Девицата да забележи недостатоци во сè наоколу.